Billing – fakturering for telekom- og strømmarkedet

Våre billingsystemer gjør samtaletrafikk og strømforbruk om til fakturerbare beløp som kan belastes din kunde.

For telekom- og strømmarkedet leverer Invoicia kanskje markedets beste integrerte billingsystem. Vår billingmodul er fleksibel og skreddersyr løsninger for våre kunders ulike behov. Vi håndterer Fast- , IP- og Mobil- telefoni, i tillegg til samlefaktura mot for eksempel bredbånd. Invoicia var den første uavhengige billing aktør i Norge som kunne håndtere de nye mobil-formatene TAP3.10 og TAP3.11 i sin tid, noe som dokumenterer vår evne og vilje til å løse utfordrende billingoppgaver.

For at du skal ha god oversikt og kontroll, leverer vi analyser og rapporter over samtaletrafikk. Du vil få tilgang til din innpris og utpris per produktgruppe, for å kunne analysere lønnsomheten per segment.

Dine kunder vil motta spesifiserte fakturaer i henhold til EKOM-forskriften, og har tilgang til ”Min side” hvor de kan se samtalespesifikasjoner, se aktuell faktura og sine historiske fakturaer i tillegg til å se hvorvidt faktura er betalt eller ikke.

Invoicia har i dag kunder som integrerer våre reskontro- og inkasso- løsninger i kombinasjon med 3. parts CRM/Billing løsninger som CDRator, Navibilling, og Elwin for å nevne noen.

Invoicia Billing betyr større frihet og fleksibilitet for deg og dine kunder.