Finansiering

Fakturakjøp og Kontraktfinans

Penger skal ut til lønn, skatter og leverandører. Kunder betaler ikke sine fakturaer innen fristen. Med Invoicias finansieringsløsning kan du nå få penger for dine fakturaer eller kontrakter innen 24 timer, i stedet for vente i 30 - 50 dager, eller opptil 1 år på kontrakter. Invoicia tilbyr kanskje markedets beste finansieringsløsning innenfor Fakturakjøp, Factoring og kontraktfinansiering. Invoicia har ingen årsgebyr og intet krav om 100% av dine faktura eller andre skjulte kostnader for deg.

Les mer om fakturakjøp (link til fakturakjøp), kjøp av inkassoportefølje (link til kjøp av inkassoportefølje) eller kontraktsfinansiering (link til kontraktsfinansiering).

Leasing

Kjøp det som stiger i verdi og lease det som synker i verdi. Leasing er en attraktiv måte å finansiere ulikt nødvendig utstyr og samtidig beholde pengene i selskapet i stedet for å binde kapital både likviditetsmessig og via avskrivninger. Leasing innebærer at selslapet betaler et månedlig beløp over en periode som passer selskapet, basert på kontantstrøm i selskapet og budsjett. Det er kostnadseffektivt i forhold til å betale kontant og kan innebære såvel skattemessige som bokføringsmessige fordeler.

Les mer om